Søk
  • Camilla Bergan

Firma mitt!

Okey folkens, plutselig ble det skikkelig på ordentlig! 919 824 522  - det er nemlig mitt organisasjonsnummer, etter å ha tenkt frem og tilbake på hva firmaet mitt skal hete, så endte jeg med det frekke navnet ( trommevirvel...)  Fotograf Camilla Bergan ;-)

1.mars skal jeg på kurs og alt mulig for å lære regnskap, så det blir på ordentlig helt fra starten.

Etter at jeg laget meg nettsiden i juni, så har det vært så masse moro og flott å få ta bilde av. Flere bryllup, masse konfirmasjoner, barnebilder, pølser, portretter, firmafester og sist et spennende oppdrag for en verdenskjent kjede ;-) Sier ikke mer!

Har fått vært på flere foredrag og hentet inspirasjon fra andre fotografer, og det elsker jeg. Fy søren så mange flinke fotografer det finnes :)  Vært på et par workshops, og det er skikkelig gøy!

Har fått et lite kurs i lightroom, og jobber jevnt og trutt i photoshop. Fortsatt mest komfortabel med det  :-)  Skulle gjerne satt av masse tid til å lære mye mer... men med annen jobb 100%, 2 barn som jeg liker å være sammen med og fritidsaktiviteter som skal gjøres, så går det sakte fremover. Men gleden med å ta bilder er der fullt og helt, og jeg lærer stadig nytt i min egen prosess :-) 

Jeg gleder meg til fortsettelsen! 

Håper du vil følge med!

Camilla :) 


17 visninger
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon