Søk
  • Camilla Bergan

Inspirasjon og fotolykke

Ser det er mange måneder siden jeg har lagt igjen noen ord her på bloggen.

Det ligger ikke helt i vanene mine. Hverdagen er hektisk, med full jobb, 2 unger, aktiviteter, stor familie, og ikke minst jobbing med bilder.

Det er jo det bloggen skal handle om, min interesse for bilder, erfaringen jeg får, nyoppdagelser, erfaring med kamera og gøyale opplevelser bak kamera.

Progresjonen går sakte men sikkert fremover. Litt etter litt føler jeg meg tryggere, syns det er litt mindre skummelt og legge ansvar på meg selv i å gi andre fine bilder fra en stor dag. Men alltid litt sommerfugler i magen <3

Jeg syns det er veldig gøy å dra på foredrag, og syns tilbudet som mange av de store fotobutikkene foto.no og scandinavianphoto.no og flere andre tilbyr, med streaming av foredrag er topp. Det er alltid best å se live, men har man ikke mulighet er det et godt alternativ.

Det er veldig inspirerende og høre andre fotografer fortelle sin historie og vise frem sine bilder. Dette året har jeg vært og hørt Dag Spant, og vært på en liten workshop med han. Han er utrolig flink til å fange herlige øyeblikk av sjarmerende folk. Naturfoto er for feiginger sier han ;-) Man må ut og treffe folk! Og det er lett å se han er glad i folk! Ja takk begge deler syns jeg :)

Har og vært på workshop og foredrag med Trond Lindholm, som er helt konge i gatefoto. Han gav oss i oppdrag og fotografere fremmende folk, og jeg syns selv jeg tok den utfordringen bra, og jeg er ikke så veldig ukomfortabel med det. Han var jo også en voksen kar før han kastet seg ut i et nytt fotoliv. Inspirerende.

Og ikke minst har jeg sett på Frøydis Geithus, som er en helt rå bryllupsfotograf. Hun tar litt mørke bilder i rå natur, særlig er hun glad i sitt eget vestland, og er en mester på å finne flott lys. Jeg sendte henne også en epost etter foredrag, og syns det var stas med svar fra henne :)

Og det er en glede og fortelle at jeg har hatt mange fotooppdrag i år, og har nesten ikke hatt en ledig uke! Det har vært alt fra CD cover til det lokale flinke koret LOTUS, bryllup, konfirmasjoner og familiebilder. Tusen takk til alle gode venner og kunder for anbefaling av meg og ikke minst til en tålmodig samboer som lar meg sitte i sofan med Macen på fanget kveld etter kveld for å ferdigstille bilder til de som jeg er så heldig å fotografere!


Et lite kamera ligger stort sett i veska, og disse solnedgangsbildene ble tatt omtrent i fart forbi Hvervenbukta etter et kveldsbad med ungene. Måtte bare stoppe bilen, kaste meg ut og fotografere de harmoniske gutta som satt på fjellet. Alt på kamera var på Auto...hadde ikke tid til noe annet ;-) Ungene er jo litt lei av at mamma støtt og stadig må stoppe for å ta bilder!

Sommeren står for dør, og vi skal i bryllup både i Spania og i København, og jeg skal være fotograf for gode venner i Danmark. Jeg skal ta familiebilder, bryllupsbilder, bilder på et stort firma arrangement ( sjekk ut Eventprisene på hsmai.no ) konfirmasjon og masse gøy! Og sommerferien er en fin tid for å øve seg med barna som de beste fotomodellene <3


God sommer fra Camilla :)40 visninger
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon