top of page
Søk
  • Camilla Bergan

Jeg vant jeg vant!

Jeg leverte et bilde tatt i vår nye kommune på en Instagram konkurranse, og jammen vant jeg et fotokurs av #nordrefollokommune med Jan Magnus Reneflot, som er en veldig dyktig naturfotograf :) Dette er bildet jeg vant med :)Først fikk vi ( 3 som vant ) høre et foredrag av Jan Magnus, og vi fikk se masse fine bilder tatt av han. Deretter skulle vi ut og lære! Vi var på en liten tur rundt Hvervenbukta, og skulle se etter de små ting i naturen. Lys, mønster som kan minne om noe annet, refleksjoner og detaljer: Har mye å lære av dette, og neste tur ut kan bli gøy. Det er fint å få tips om en ny måte å se etter detaljer, og nytt tankesett! Her er noen av mine bilder fra turen:) Ser du det jeg ser i noen av de?

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page