Søk
  • Camilla Bergan

Møtes plutselig i bryllupet ditt!

Rett før sommerferien fikk jeg en veldig hyggelig telefon. Kathrine, en klassevenninne tilbake fra barneskolen ringte meg. På Facebook har vi vært venner lenge, så litt får man jo med seg hva som skjer i livene til hverandre :) På den måten hadde hun hadde fått med seg at jeg har startet i det små med å ta bilder også utenom privaten. Hun likte stilen på bildene mine, så hun ville gjerne at jeg skulle ta bilder av henne og kjæresten når de skulle gifte seg. For en ære! 

Dette var jo rett før sommeren, og jeg skulle på feire, så jeg rakk ikke å hilse på brudeparet før bryllupsdagen. Rakk heller ikke å dra til Villa Malla hvor festen skulle være. Så midt i sommerferien var det bryllup!  Litt sommerfugler i magen for å møte brudeparet og håpe på å finne noen flotte locations på Villa Malla. Heldigvis hadde jeg med meg min beste venn Presthaug, som var både bærehjelp, skravlestøtte og locationfinner.

Vielsen var på tinghuset i Ski, Presthaug og jeg ventet spent på brudeparet. Vi hadde jo enda ikke møttes. Familie og nære venner var på plass. Brudgommen også. Og plutselig kommer brura gående. Høy og rank og vakker som få. Nydelig oppsatt hår, en enkel og vakker kjole, lett sminke, så naturlig vakker. Og datteren Silje var som en skjønn liten brud alene. Hun lignet både sin mor og far :)

Vielsen var i et lite, men veldig fint og stemningsfullt rom.  Hele veggen er et vindu, og utenfor der er det masse grønne blader. Det blafret litt i et stearinlys, sola skinte igjennom bladene og lyset la seg vakkert i rommet, og man kunne liksom kjenne litt på at noe stort skulle til å skje :)  På skrivebordet sto det bare en penn, klar til bruk når brudeparet og vitnene skulle signere ektepakten. Her har jeg altså ikke truffet min gamle klassevenninne på årevis, og der står jeg plutselig midt i rommet og tar bilder når hun gifta seg :) Så mye moro jeg har fått være med på fordi jeg liker å ta bilder :) 

Etter vielsen kjørte Presthaug og jeg avgårde til Villa Malla, vi dro avgårde før brudefølget, og fikk brukt litt tid på å kikke oss rundt og finne noen fine steder. Og Villa Malla er jo som et lite eksotisk sted ved havet, med palmer, hvit sandstrand, fyrtårn, små  stier, kunstverk, en flott restaurant og det hele. Så det bydde ikke på problemer å finne :) Det var så moro å ta bilder av det flotte paret :)

Rett etter bryllupet reiste de nygifte til Maldivene, sukk, så heldige. Men nå er det tilbake, og bilder er levert, og godkjent : )

Tusen takk til Kathrine og Bjørn Erik for at de ville ha meg som fotograf på en så viktig dag :)

Her er en liten smakebit på noen av bildene :)


13 visninger
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon