Søk
  • Camilla Bergan

Nå gjør jeg det!

Hei hei, Camilla her! Jente på 42 år, bor på Kolbotn. Mamma til 2 fine rakkerunger sammen med min samboer Tommy ( på ørtende året :-)  ) Jobber med markedsføring sånn på ordentlig. 

Fotografering har lenge vært er kjærkommen hobby for meg!  Jeg elsker bilder. Syns det er fantastisk fascinerende at tiden kan stoppes og bli til et bilde som kan skues til evig tid. Og så mange øyeblikk det er verdt å fange, både til hverdags og til fest.

Trives best når jeg har med meg et kamera, og liker å se verden med det ene øyet lukket og det andre inn i et kamera. Litt etter litt har kunnskapene om foto økt, og kvaliteten på bildene bedres også litt etter litt!  Det har blitt noen kurs, jeg har sett mange foredrag, og googlet en hel haug. Har også etterhvert investert i mer utstyr. Mange har sett bildene mine og likt de såpass godt at de har bedt meg om å fotografere under viktige hendelser. Alt fra fødsel, konfirmasjon, bryllup, idrettsarrangementer, bedriftsarrangementer og masse mere.

Jeg er som sagt i full jobb med noe helt annet enn foto, men nå vil jeg prøve meg der ute i verden.  Sånn littegrann iallefall!  Så her er jeg, nå gjør jeg det! Starter min egen lille bedrift på si, håper på masse trening og øvelse. Vil du bli med i min portefølje, så vil jeg gjerne øve litt og ta bilder av deg. Bildene får du til en rimelig penge av meg!

Sjekk ut siden min :) Der viser jeg frem noen av bildene mine, og du vil få en følelse av min stil :) 

Dette er spennende og veldig gøy! Hurra!

Camilla :)


13 visninger
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon