Søk
  • Camilla Bergan

Redigerte pølser!

I dag har jeg fått være med på noe helt nytt, som jeg aldri har gjort før. Tenkte som Pippi, dette har jeg aldri gjort før, så det greier jeg helt sikkert. Nemlig å ta bilder av mat! Alle som kommer fra Ski og omegn, og som er min alder eller eldre, husker sikkert Slakter Bob i Ski. Nå har det seg sånn at barnebarnet til selveste Slakter Bob, Nicolai har de fantastiske oppskriftene, og har nå tatt opp produksjon av de kjente og gode pølsene! Foreløpig er det 4 sorter som er å få kjøpt! Og skal man selge et produkt så er det jo greit å ha bilder av det, og det var der jeg kom inn i bildet, bokstavelig talt... Så ettermiddagen ble tilbragt hjemme hos Nicolai med familie. De hadde laget de mest fantastiske relisher og tilbehør til pølsene, og strødd om seg med lekre og friske grønnsaker. Sånn at den gode smaken skulle komme frem på bildene!  Det tror vi at vi klarte!  Nico leverer pølser rett hjem til deg, og mens han venter på nettsiden, finner du Slakter Bob her på Facebook! 

Fikk med meg noen digge Sambawiener hjem, wienerpølser med chili og annet snadder i, akkurat så det kiler litt på tunga, og knekken i pølsa er helt sjef! 10-åringen hjemme spiste 6 pølser til kveldsmat og ville gjerne har mer!

Og ikke nok med det, nå  har jeg en mappe på macen som heter Redigerte pølser, det er jammen ikke noe tull assa ;-) 

Bon apetit! 


13 visninger
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon