top of page
Søk
  • Camilla Bergan

Valget er tatt, det blir konfirmanter!


Det er noen år siden jeg startet mitt lille foto firma. Drømmen har vært å ha det som levebrød, men med både operasjon av skulder og nakke grunnet mange år med smerter, så er kroppen ikke enig med den drømmen. Det går fysisk ikke.

Men som bijobb er det helt fantastisk. Jeg gleder meg stort over alle oppdrag jeg får, og koser meg med fotografering og redigering. Jeg har hatt mange oppdrag i forskjellige kategorier, men jeg har nå bestemt meg for at det er konfirmanter jeg skal gå for, det er det jeg kan best og det har jeg best tid til å gjennomføre, samtidig som jeg har min 100% markedsføringsjobb jeg har fokus på! Jeg elsker jo konfirmanter. De er midt i mellom barn og voksen, de er søte og rare, uskyldige og frekke, tøffe og sjenerte, uskyldige og rampete, trygge og flaue. Alt på engang! Når jeg fotograferer konfirmanter, så tar jeg de med meg alene. Foreldre ingen adgang, kun på familiefotografering. Da får jeg best kontakt med den unge håpefulle og både konfirmantene og jeg har det gøyere! Noen konfirmanter vil ha med en venn, og det er helt i orden. Noen klassiske bilder blir det alltid, samt portretter både nært og på avstand. Og så må vi alltid leke litt, og ha det litt moro, og ta noen litt annerledes bilder! Det skaper god stemning og bilder som særlig konfirmanten vil glede seg ekstra over, og jeg har det topp når jeg skal redigere! Bildene kan vi ta samme dagen som konfirmasjonen står, eller en helt annen dag. Om det regner tar vi med paraply. Bildene kan bli vel så stilige i dårlige vær, hvis ikke stiligere! Jeg kan bli med på festen også, og ta noen stemningsbilder og familiebilder. Når alle setter seg til bords, går jeg stille avgårde. Bilder leveres i et digitalt album og høyoppløselig format. Et fysisk album kan bestilles. Jeg leverer også på topp kvalitet fotopapir i opp til A3 størrelse. Jeg blir glad for å høre fra deg om du vil at jeg skal fotografere din konfirmant. Camilla <3

208 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page